Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φαρμα Spoiler Αποχωρηση / Φαρμα Αποχωρηση - Hanging Amoment / Το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε ποιοι από τους 3 παίκτες θα παραμείνουν στο survivor, ενώ η αποχώρηση του παίκτη με τις λιγότερες ψήφους, θα γίνει την κυριακή.

Φαρμα Spoiler Αποχωρηση / Φαρμα Αποχωρηση - Hanging Amoment / Το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε ποιοι από τους 3 παίκτες θα παραμείνουν στο survivor, ενώ η αποχώρηση του παίκτη με τις λιγότερες ψήφους, θα γίνει την κυριακή.. Αυτή η παίκτρια αποχωρεί την κυριακή. Είσοδο παικτών, οικειοθελείς αποχωρήσεις και μια μονομαχία. Αναμένεται οικειοθελής αποχώρηση gossip πέμπτη 18 μαρτίου 2021 18:34 οι εντάσεις και οι οι εντάσεις και οι ίντριγκες μεταξύ των παικτών ξεκίνησαν και στη «φάρμα» με πρωταγωνίστρια. To consept το σημερινό έχει μεγάλο ενδιαφέρον αφού. Το χθεσινό επεισόδιο (παρασκευή 9/4) ήταν για γερά νεύρα καθώς ο στράτος τζώρτζογλου ξέσπασε κατά των συμπαικτών του, με αφορμή τα σχόλια και τις.

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα 3/4. Αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο του gntm αποχώρηση βόμβα αναμένεται να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στο σημερινό επεισόδιο (26/10) του gntm. Ένα spoiler «βόμβα» αποκαλύφθηκε για την φάρμα. Των αγροτών, φροντίζοντας τα ζώα και τη γη, αλλά θα πρέπει να ανταποκριθούν και σε απαιτητικά αγωνίσματα. Αποκλειστικά βίντεο και φωτογραφίες από όλους τους παίκτες και.

Πέθανε ο Σον Κόνερι - Θλίψη για τον ΑΠΟΛΥΤΟ James Bond!
Πέθανε ο Σον Κόνερι - Θλίψη για τον ΑΠΟΛΥΤΟ James Bond! from lifebuzz.gr
By admin 14 μαΐου, 2021, 4:11. Η φάρμα επέστρεψε εδώ και μία εβδομάδα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, με τους συμμετέχοντες να προσπαθούν να συνυπάρξουν μεταξύ τους μέσα από δύσκολες δοκιμασίες και με τις σχέσεις. Η «φάρμα» ανοίγει τις πόρτες της την παρασκευή (12/3) στον αντ1(21:00) και όσα έχουμε δει και νέα και διαρροές για την φάρμα. Το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε ποιοι από τους 3 παίκτες θα παραμείνουν στο survivor, ενώ η αποχώρηση του παίκτη με τις λιγότερες ψήφους, θα γίνει την κυριακή. Eπιστρέφει σήμερα το survivor και τα spoiler δίνουν και παίρνουν. Αυτός κερδίζει την ασυλία και αυτός είναι υποψήφιος προς αποχώρηση (vid). Των αγροτών, φροντίζοντας τα ζώα και τη γη, αλλά θα πρέπει να ανταποκριθούν και σε απαιτητικά αγωνίσματα. Οι υποψήφιοι για αποχώρηση από την μπλε ομάδα είναι:ο chris σταμούλη θα είναι ο γιώργος ταβλαδάκης από και η χριστίνα κεφαλά.

Αυτή η παίκτρια αποχωρεί την κυριακή.

Είσοδο παικτών, οικειοθελείς αποχωρήσεις και μια μονομαχία. To consept το σημερινό έχει μεγάλο ενδιαφέρον αφού. Η «φάρμα» ανοίγει τις πόρτες της την παρασκευή (12/3) στον αντ1(21:00) και όσα έχουμε δει και νέα και διαρροές για την φάρμα. Spoiler the reincarnated villainess does not want revenge. Αυτός κερδίζει την ασυλία και αυτός είναι υποψήφιος προς αποχώρηση (vid). Ψηφίστε ποιος θέλετε να αποχωρήσει από το παιχνίδι! By αλεξάνδρα ευσταθίου 23 μαρτίου, 2021, 9:21 μμ. Αυτή η παίκτρια αποχωρεί την κυριακή. Σήμερα στις 21.00 έχουμε τον ημιτελικό στο ριάλιτι του αντ1, δυστυχώς απέναντι στον τελικό του masterchef και αύριο έχουμε τον μεγάλο τελικό. Ποιος είναι ο τούρκος παίκτης που αποχωρεί απόψε (04/06) εκεί οι παίκτες της άσπρης ομάδας θα έπρεπε να επιλέξουν δύο τούρκους για να βγουν υποψήφιοι προς αποχώρηση! Φτάσαμε και στο τέλος της φάρμας! Στη φάρμα έχουμε πλέον πολλές εντάσεις. Οι παίκτες στη «φάρμα» δεν θα υιοθετήσουν μόνο τη ζωή.

Σήμερα στις 21.00 έχουμε τον ημιτελικό στο ριάλιτι του αντ1, δυστυχώς απέναντι στον τελικό του masterchef και αύριο έχουμε τον μεγάλο τελικό. Ένα επεισόδιο που θα έχει απ' όλα. To consept το σημερινό έχει μεγάλο ενδιαφέρον αφού. Ένα spoiler «βόμβα» αποκαλύφθηκε για την φάρμα. By αλεξάνδρα ευσταθίου 23 μαρτίου, 2021, 9:21 μμ.

Φάρμα Spoiler 27/03: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί σήμερα ...
Φάρμα Spoiler 27/03: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί σήμερα ... from lifebuzz.gr
Ένα νέο επεισόδιο, αναμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία το μεγάλο σάββατο, αφού η φάρμα. Αυτός κερδίζει την ασυλία και αυτός είναι υποψήφιος προς αποχώρηση (vid). Το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε ποιοι από τους 3 παίκτες θα παραμείνουν στο survivor, ενώ η αποχώρηση του παίκτη με τις λιγότερες ψήφους, θα γίνει την κυριακή. Αποχώρηση που θα προκαλέσει μεγάλη έκπληξη vid. Η φάρμα έκανε πολύ δυναμική είσοδο στον κόσμο των ριάλιτι μιας και ήδη από την πρεμιέρα της «έβγαλε δόντια» και έδειξε πως δεν αστειεύεται καθόλου και πως είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος. Από την «φάρμα» μπορεί εδώ και λίγες ώρες να αποτελεί παρελθόν ο μιχάλης ιατρόπουλος, όμως σύμφωνα με την εκπομπή «έλα χαμογέλα», το ενδεχόμενο της επιστροφής είναι ανοιχτό. Οι υποψήφιοι για αποχώρηση από την μπλε ομάδα είναι:ο chris σταμούλη θα είναι ο γιώργος ταβλαδάκης από και η χριστίνα κεφαλά. Ωστόσο οι ισορροπίες αλλάζουν άρδην καθώς μια οικειοθελής αποχώρηση, θα ανατρέψει τα δεδομένα.

Αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο του gntm αποχώρηση βόμβα αναμένεται να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στο σημερινό επεισόδιο (26/10) του gntm.

Το χθεσινό επεισόδιο (παρασκευή 9/4) ήταν για γερά νεύρα καθώς ο στράτος τζώρτζογλου ξέσπασε κατά των συμπαικτών του, με αφορμή τα σχόλια και τις. Ένα νέο επεισόδιο, αναμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία το μεγάλο σάββατο, αφού η φάρμα. Αυτή η παίκτρια αποχωρεί την κυριακή. Ένα spoiler «βόμβα» αποκαλύφθηκε για την φάρμα. Ποιος είναι νικητής στη φάρμα. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, ενώ η κάθε αποχώρηση αποτελεί και μια νέα έκπληξη για τους τηλεθεατές, που η αγωνία τους χτυπάει κόκκινο σε κάθε νέο επεισόδιο. Σύμφωνα με όσα ψιθυρίζονται νικητές θα είναι ένα κορίτσι και ένα αγόρι όπως είναι … αναμενόμενο όμως … δεν. Τα λέμε έξω παλιό…χυδαίες βρισιές του αλέξη παππά στον τζέιμς μετά την αποχώρηση του που δεν είδαμε. Οι υποψήφιοι για αποχώρηση από την μπλε ομάδα είναι:ο chris σταμούλη θα είναι ο γιώργος ταβλαδάκης από και η χριστίνα κεφαλά. Ωστόσο οι ισορροπίες αλλάζουν άρδην καθώς μια οικειοθελής αποχώρηση, θα ανατρέψει τα δεδομένα. Απόψε 21/6 είναι ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι της αγάπης. Αποχώρηση που θα προκαλέσει μεγάλη έκπληξη vid. Κανένα παράπονο δεν πρέπει να υπάρχει αφού με τα survivor spoiler τα μαθαίνεται όλα πρώτοι.

Φτάσαμε και στο τέλος της φάρμας! Ποιος είναι νικητής στη φάρμα. Η φάρμα επέστρεψε εδώ και μία εβδομάδα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, με τους συμμετέχοντες να προσπαθούν να συνυπάρξουν μεταξύ τους μέσα από δύσκολες δοκιμασίες και με τις σχέσεις. Αυτός κερδίζει την ασυλία και αυτός είναι υποψήφιος προς αποχώρηση (vid). Τα λέμε έξω παλιό…χυδαίες βρισιές του αλέξη παππά στον τζέιμς μετά την αποχώρηση του που δεν είδαμε.

Masterchef Spoiler 12/04: Πρόδωσε ΞΑΝΑ το Masterclass την ...
Masterchef Spoiler 12/04: Πρόδωσε ΞΑΝΑ το Masterclass την ... from lifebuzz.gr
Απόψε 21/6 είναι ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι της αγάπης. Είσοδο παικτών, οικειοθελείς αποχωρήσεις και μια μονομαχία. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, ενώ η κάθε αποχώρηση αποτελεί και μια νέα έκπληξη για τους τηλεθεατές, που η αγωνία τους χτυπάει κόκκινο σε κάθε νέο επεισόδιο. Ποιος είναι ο τούρκος παίκτης που αποχωρεί απόψε (04/06) εκεί οι παίκτες της άσπρης ομάδας θα έπρεπε να επιλέξουν δύο τούρκους για να βγουν υποψήφιοι προς αποχώρηση! Ένα νέο επεισόδιο, αναμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία το μεγάλο σάββατο, αφού η φάρμα. Ένα spoiler «βόμβα» αποκαλύφθηκε για την φάρμα. Οι υποψήφιοι για αποχώρηση από την μπλε ομάδα είναι:ο chris σταμούλη θα είναι ο γιώργος ταβλαδάκης από και η χριστίνα κεφαλά. Χαμός φάρμα του αντ1, που ήδη από.

Απόψε 21/6 είναι ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι της αγάπης.

Ποιος είναι νικητής στη φάρμα. Αποχώρηση που θα προκαλέσει μεγάλη έκπληξη vid. Η κοπέλα που θα πει…… To consept το σημερινό έχει μεγάλο ενδιαφέρον αφού. Από την «φάρμα» μπορεί εδώ και λίγες ώρες να αποτελεί παρελθόν ο μιχάλης ιατρόπουλος, όμως σύμφωνα με την εκπομπή «έλα χαμογέλα», το ενδεχόμενο της επιστροφής είναι ανοιχτό. By αλεξάνδρα ευσταθίου 23 μαρτίου, 2021, 9:21 μμ. Η «φάρμα» ανοίγει τις πόρτες της την παρασκευή (12/3) στον αντ1(21:00) και όσα έχουμε δει και νέα και διαρροές για την φάρμα. Των αγροτών, φροντίζοντας τα ζώα και τη γη, αλλά θα πρέπει να ανταποκριθούν και σε απαιτητικά αγωνίσματα. Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο σήμερα (02/05); Ένα επεισόδιο που θα έχει απ' όλα. Αυτός κερδίζει την ασυλία και αυτός είναι υποψήφιος προς αποχώρηση (vid). Μετά την αποχώρηση έκπληξη της σπυρούλας κάιζερ σήμερα έχουμε μια ακόμα αποχώρηση η οποία θα συζητηθεί. Η φάρμα 2021 spoiler επιστροφή παίκτη, νέος αρχηγός και υπηρέτες 23/4/2021#hfarma #farmagr #hfarma2021.

Των αγροτών, φροντίζοντας τα ζώα και τη γη, αλλά θα πρέπει να ανταποκριθούν και σε απαιτητικά αγωνίσματα φαρμα spoiler. Τα λέμε έξω παλιό…χυδαίες βρισιές του αλέξη παππά στον τζέιμς μετά την αποχώρηση του που δεν είδαμε.